UA-217435743-1
top of page

Sammanfattning

Affären erbjuder en möjlighet att förvärva en nybyggd och påkostad verksamhetslokal med bra läge på Solbackens Industri- och handelsområde i Skellefteå. Lokalen är i två plan på totalt 200 kvm med industridel med entresol plan på nedervåningen och kontor, kök och konferens på övervåningen. Till lokalen finns 3 parkeringsplatser och skyltläge mot E4:an.

Områdesbeskrivning

Stadsdelen Solbacken är ett handelsområde strax norr om Skellefteå Centrum med företag inom handel, småindustri, tillverkningsindustri och kontor. På området finns flera välkända kedjor inom livsmedel, mode och bil samt flertalet restauranger. Service och export företag har också kontor och produktion på området. Här finns också Skellefteås stora återvinningscentral. Med direkt anslutning till E4:an gör Solbacken till ett av de mest attraktiva lägena för olika verksamheter och etableringar i Skellefteå.

Nyckeltal

  • Målvärde: 2 290 000 kr

  • Årshyra: 63 624 kr

  • LOA: 200 kvm

  • Snitthyra per kvm: 318 kr

 Ladda ner dokument:

Fastighetsbeskrivning

Bottenplan på 100 m2 med en öppen planlösning och en takhöjd på ca 4,8m. Manuella vikportar om 4x4.5 m (bxh) med en separat gångdörr för enkelpassage. Golven består av betong med en centrerad spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Ett entresolplan för extra förvaring finns monterat i garage delen. Bottenplanet är förberett för WC/dusch om man skulle vilja ha den möjligheten. El samt 3 Fasuttag är monterade på väggarna. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 nås även via separat entré och hiss. Lokalytan på övervåningen är 100 kvm med en takhöjd på ca 3m. Badrummet är utrustat med dusch och klinkers.

 

Säljaren har valt att bygga två rymliga kontor samt ytterligare ett stort kontor med kombinerad konferens. Därtill finns ett separat teknik och skrivarrum. Köket är öppet och det finns plats för flera bord samt en loungedel. Tomtarealen uppgår till ca 8 519 m2 och den del av tomten som inte är bebyggd består till största delen av asfalterade ytor för parkering och uppställningsytor. Tomten är inhägnad med staket och med grindar utrustade med elektroniskt passersystem. Till lokalen ingår det 3 parkeringsplatser samt ett inmålat utrymme utanför på 15m2.

Kommersiella Fastigheter erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsportföljer. Med tjänster och expertis inom samtliga kommersiella fastighetssektorer och delsegment får ni som kund tillgång till en rikstäckande organisation bestående av dedikerade lokala team över hela Sverige.

Vi bistår er som kund längs hela transaktionsprocessen och har sedan starten 2006 genomfört över 2000 företags- och fastighetstransaktioner. Med lång erfarenhet och god kännedom om aktörerna på fastighetsmarknaden är vi er självklara partner för en lyckad fastighetsaffär.

Lasarettsvägen 35

931 41 Skellefteå

031-757 10 90 

www.kommersiellafastigheter.se

Transaktionsrådgivare

Sandra Hägg 

0702-96 93 15

Transaktionsrådgivare

Jörgen Munter 

0701-73 37 88

BRF Solbacken

bottom of page