UA-217435743-1
top of page

Rätt partner för en

lyckad fastighetsaffär.

Transaktion

Ett samarbete med oss på Kommersiella Fastigheter bygger på kvalitet, förtroende och samarbete. Vi agerar övergripande projektledare och hjälper er igenom hela transaktionsprocessen.

Rikstäckande Team

Kommersiella fastigheter har kunder över hela landet och vi erbjuder en rikstäckande organisation som består av dedikerade lokala team runt om i Sverige. 

Referensobjekt

Med drygt 2 000 genomförda företags- och fastighetstransaktioner har vi ett fantastiskt urval att referera till. Här presenterar vi några exempel på utförda affärer. 

Den lokala närvaron är extremt viktig, då kommer man nära köparen

Robert Treutiger

MRICS - Kommersiella fastigheter

Transaktion

Ett samarbete med oss på Kommersiella Fastigheter bygger på kvalité, förtroende och samarbete. Vi agerar övergripande projektledare och hjälper er igenom hela transaktionsprocessen. 

MARKNADSFÖRING

SLUTFÖRHANDLING

Karriär på Kommersiella Fastigheter

Gillar du nya utmaningar, jobba i högt tempo och är du motiverad att sätta ditt avtryck på den kommersiella fastighetsmarknaden?

Tillsammans i ett väl sammansvetsat team har vi ständigt fokus på våra kunder samtidigt som vi alltid tar hand om varandra på bästa möjliga sätt. 

 

Kommersiella Fastigheter är ett expansivt rikstäckande företag med siktet på att bli en av de ledande aktörerna på marknaden men vi har också som drivande målsättning att vara en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen. 

 

Låter detta som en arbetsplats du skulle kunna passa in i? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra av dig.

Vi är Kommersiella Fastigheter

Kommersiella Fastigheter erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsportföljer. Med tjänster och expertis inom samtliga kommersiella fastighetssektorer och delsegment får ni som kund tillgång till en rikstäckande organisation bestående av dedikerade lokala team över hela Sverige.

Vi bistår er som kund längs hela transaktionsprocessen och har sedan starten 2006 genomfört över 2000 företags- och fastighetstransaktioner. Med lång erfarenhet och god kännedom om aktörerna på fastighetsmarknaden är vi er självklara partner för en lyckad fastighetsaffär.

LÄS MER PÅ MYNEWSDESK >

Revelop förvärvar ytterligare en fastighet i Göteborgsområdet

Som ett led i Revelops långsiktiga strategi förvärvar de ytterligare en industrifastighet i Göteborg belägen på Importgatan intill Stigs Center. Fastigheten, som är på totalt cirka 6 000 kvadratmeter, ska genomgå en hållbar resa och bli en av de grönaste i området.

BRA Group utvecklar nytt huvudkontor i kulturhistoriska Klippan

Kommersiella fastigheter hade det stora nöjet att agera säljrådgivare när Göteborgs Stad avyttrade en Fastighet med byggrätt invid Göteborgs hamninlopp. Fastigheten förvärvades av BRA Group. Köpeskillingen uppgår till 29,5 MSEK.

Mediahändelser

Här kan ni läsa mer om hur Kommersiella fastigheter på olika sätt uppmärksammats i media. I samarbete med Mynewsdesk har vi samlat ihop pressreleaser, artiklar och nyhetsbrev i ett strukturerat arkiv. Nedan ser ni exempel på aktuella händelser, följ länkarna och läs mer.

I framkant med kommunikation och marknadsföring

En av anledningarna till att vi kan leverera bra resultat för våra kunder och som ett naturligt led i vår affärsmodell, är att vi arbetar närvarande och dedikerat för att synas i det offentliga rummet. 

I nära samarbete med Mynewsdesk kommunicerar vi nyhetsbrev, pressreleaser och kunskapsartiklar, en kommunikationsplattform som möjliggör såväl riktade nyhetsbrev som att nå ut till det breda nationella nyhetsrummet. Detta i samverkan med att vi jobbar kontinuerligt i sociala nätverk skapar unika möjligheter för våra kunder att nå rätt mottagare.

 

Att vi därtill sedan många år tillbaka jobbar med en av marknadens bästa kommunikationsföretag för foto, film, text och intervjuer är ytterligare en garanti för att ni som kund får ut maximalt av ett samarbete med oss på Kommersiella Fastigheter.

Rikstäckande partner året om 

Presentationsfilmer

Nedan ser ni exempel på presentationsfilmer med lite olika budskap, för mer foto eller film besök vårt digitala mediarum, klicka här >

Rätt partner för en lyckad fastighetsaffär

I denna kortfilm beskrivs det i all enkelhet hur vårt Team är uppbyggt och vad Kommersiella Fastigheters affärsmodell bygger på.

En rikstäckande organisation

Att ha närvaro över hela landet, året om är en del Kommersiella Fastigheters erbjudande, i denna film beskrivs detta i all korthet.

bottom of page