UA-217435743-1
top of page

Är du vår nästa Transaktionsrådgivare?

Kommersiella Fastigheter växer och vi söker ständigt efter fler duktiga transaktionsrådgivare
som vill ansluta sig till vårt team och vara en del av vår fortsatta resa framåt.

Om tjänsten

I rollen som transaktionsrådgivare på Kommersiella Fastigheter ingår du i ett starkt transaktionsteam med fastighetsanalytiker, affärs- och marknadsstöd. Vi erbjuder stor frihet med eget ansvar - och samtidigt support från erfarna kollegor med specialistkompetens. Detta ger dig branschens bästa förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll.  

 

Vi har utvecklat ett unikt affärssystem som effektiviserar processen från affärsförslag till genomförd transaktion i våra köp- och säljrådgivningsuppdrag. Kommersiella Fastigheter erbjuder breda och kundanpassade tjänster inom fastighetstransaktion. Inom alla fastighetssegment, från styckeaffärer till portföljaffärer.

 

Vi är verksamma över hela Sverige vilket innebär möjlighet till placering i någon av våra regioner.   

Bakgrund och egenskaper

  • Några års erfarenhet av fastighets- och affärstransaktioner.

  • Stort intresse för fastighetsaffärer och långsiktiga kundrelationer.

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

  • Förmåga att bygga relationer och skapa en god stämning i relationen med andra människor.

  • En stark vilja att lyckas, utvecklas och växa i din yrkesroll.

 

Vi erbjuder
En spännande roll i ett nationellt bolag som befinner sig i en stark expansionsfas. Du kommer att vara en del av ett starkt sammansvetsat team bestående av härliga kollegor med lång och gedigen erfarenhet av fastighetsrådgivning inom samtliga kommersiella segment.

Ansökan
Varmt välkommen med CV och personligt brev till jobb@kommersiellafastigheter.se märk mejlet med ”transaktionsrådgivare”. Vid frågor kontakta Bengt-Åke Harrysson (bengt-ake@kommersiellafastigheter.se) alternativt Niklas Wählisch (niklas@kommersiellafastigheter.se).

Intervjuer sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt då vi har ett löpande rekryteringsbehov. Konfidentiell behandling.

 

Om Kommersiella Fastigheter
Kommersiella Fastigheter erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsportföljer. Med tjänster och expertis inom samtliga kommersiella fastighetssektorer och delsegment erbjuder vi tillgång till en rikstäckande organisation bestående av dedikerade lokala team över hela Sverige.

bottom of page