UA-217435743-1
top of page

Fastigheten Motorn 15

Sammanfattning

Kommersiella fastighet om totalt 1 207 m2 lokalytor i Hammarängens industriområde. Totala hyresintäkter på 1 566 000 kr.

Områdesbeskrivning

Hammarängen är ett industriområde som ligger på södra sidan i Skellefteå. I dagsläget är det ett flertal firmor som är etablerade här. Ett flertal bilfirmor, Eltech, Swedol, Pacson, Fumex för att nämna några. 

I området finns också ett stort utbud av restauranger, både för de som är på språng finns både Rungsthaikök AB, Krysset, Mc Donalds samt Buffyz pizzeria. För de som vill sitta ner och njuta i en mysig miljö finns Hotell Aurum med sin restaurang samt det nyöppnade Orangeriet som startat upp under 2021.

Hammarängens industriområde är under utveckling och det planeras för ett nytt industriområde, för att möta det växande behovet. Under hösten 2022 kommer första tillträde till mark. Området ligger väster om Burträskvägen, i direkt anslutning till Hammarängens befintliga industriområde och ska erbjuda tomter för företag inom framför allt logistik, men även lagerverksamhet och lättare tillverkning. Planens syfte är att skapa fler industritomter för olika verksamheter genom att utvidga ett område som redan är planlagt för industri. 

En fortsatt utveckling av Hammarängens industriområde söderut möjliggör nya etableringar. I kommunens översiktsplan redovisas att Karlgårdsleden ska kunna bindas samman med väg 364. 

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten nybyggdes för Bygghälsan och har senare gjorts om för att inhysa Yrkesgymnasiet, som varit hyresgäster de senaste 10 åren. Industrihallarna är anpassade för gymnasiets utbildningsverksamhet för de praktiska programmen. 
I en fristående enplansbyggnad hyr Kone, ett serviceföretag inom hissbranschen sedan en tid tillbaka.

Tomten är asfalterad och uppdelad. Den ena delen har baksidan inhängnad och nyttjas av Yrkesgymnasiet (Astar).

Kommersiella Fastigheter erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsportföljer. Med tjänster och expertis inom samtliga kommersiella fastighetssektorer och delsegment får ni som kund tillgång till en rikstäckande organisation bestående av dedikerade lokala team över hela Sverige.

Vi bistår er som kund längs hela transaktionsprocessen och har sedan starten 2006 genomfört över 2000 företags- och fastighetstransaktioner. Med lång erfarenhet och god kännedom om aktörerna på fastighetsmarknaden är vi er självklara partner för en lyckad fastighetsaffär.

Sockerbruket 15 

414 51 Göteborg

031-757 10 90 

www.kommersiellafastigheter.se

Transaktionsrådgivare

Jörgen Munter
0701-73 37 88

Transaktionsrådgivare

Sandra Hägg

070-296 93 15

bottom of page