UA-217435743-1
top of page

Hotellfastighet - Mariestad

Sammanfattning

Kommersiella Fastigheter var säljarens rådgivare vid försäljning av en hotell och bostadsfastighet i Mariestad. Byggnadens ytor utgörs av Mariestadstads stadshotell, 15 bostadslägenheter samt kommersiella lokaler. Total area om 4 354 m2. 

Nyckeltal

  • Total area: 4 354 m2 

  • Ort: Mariestad

Fastighetsbeskrivning

Byggnaden är uppförd under 1800-talet, och har vid ett flertal tillfällen genomgått flera om- och tillbyggnader. Byggnaden är uppförd i fyra våningsplan. I byggnaden inryms Mariestads stadshotell, bostadslägenheter samt kommersiella lokaler.

Områdesbeskrivning

Fastigheten är centralt belägen vid stadens torg i närhet av affärer, restauranger och stadens vackra hamn. 

Kommersiella Fastigheter erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsportföljer. Med tjänster och expertis inom samtliga kommersiella fastighetssektorer och delsegment får ni som kund tillgång till en rikstäckande organisation bestående av dedikerade lokala team över hela Sverige.

Vi bistår er som kund längs hela transaktionsprocessen och har sedan starten 2006 genomfört över 2000 företags- och fastighetstransaktioner. Med lång erfarenhet och god kännedom om aktörerna på fastighetsmarknaden är vi er självklara partner för en lyckad fastighetsaffär.

Sockerbruket 15 

414 51 Göteborg

031-757 10 90 

www.kommersiellafastigheter.se

Transaktionsrådgivare

Fredrik Wistrand

Mob. 0703-12 50 63

bottom of page